Οικολογικό Φεστιβάλ «Γιορτές της Φύσης» στο νησί της Σάμου, 23 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου

samos.jpgΟ Σύλλογός μας, «ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΣΑΜΟΥ» θα ήθελε να σας γνωρίσει ότι διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά και στο διάστημα 23 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου, το Οικολογικό Φεστιβάλ «Γιορτές της Φύσης» στο νησί της Σάμου, από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σάμου.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων που διοργανώνει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σάμου για το Περιβάλλον, η «ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΣΑΜΟΥ» θα παρουσιάσει δράσεις της αλλά και προτάσεις σε οικολογικής φύσεως θέματα, μέσα από περίπτερο που θα της διατεθεί και προτίθεται στα πλαίσια της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης του κοινού, να εκδώσει αφίσες για τα περιβαλλοντικά προβλήματα του νησιού αλλά και άλλης μορφής έντυπο υλικό που θα διανέμεται με το έντυπο του Συλλόγου μας «ΒΙΓΛΑ» και με άλλο υλικό που ο σύλλογός μας έχει στην διάθεσή του.

Οι σχεδιαζόμενες δράσεις είναι πολλές -θα ήταν δυνατή για παράδειγμα η διοργάνωση ημερίδας με περιβαλλοντικά θέματα και εισηγητές διακεκριμένους επιστήμονες- αλλά όλες προσκρούουν στην οικονομική αδυναμία του Συλλόγου μας. Στα πλαίσια αυτά, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε για την αποστολή έντυπου υλικού που έχει σχέση με τις δραστηριότητές σας, την συνδρομή σας προς τον Σύλλογό μας με τον τρόπο που εσείς θα μας υποδείξετε και κρίνετε δυνατό ή και την δυνατότητα αποστολής ομιλητών στα πλαίσια των εκδηλώσεων.

potokaki.jpg Σημειωτέον ότι η «ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΣΑΜΟΥ» είναι ο μόνος περιβαλλοντικός σύλλογος του νησιού μας, αποτελεί Μ.Κ.Ο. που δραστηριοποιείται σε θέματα Περιβάλλοντος, μέλος του Πανελληνίου Δικτύου Οικολογικών Οργανώσεων και του Περιφερειακού Δικτύου Οικολογικών Οργανώσεων Αιγαίου και παρουσιάζει έντονη δραστηριότητα στα θέματα που την αφορούν.

Κίνηση Περιβάλλοντος & Οικολογίας Σάμου

Εθελοντική μη Κυβερνητική οργάνωση
Για την Οικολογία και το Περιβάλλον
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1992

– Διεύθυνση : Θεμιστοκλέους 12 Σάμος 83100
– Υπεύθυνος επικοινωνίας : Μιχαλιάδης Μιχ.
– Tηλέφωνα : 6978905704, Fax : 22730-28674
– e-mail : samos_env@yahoo.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *