ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ: Αφού δεν μας ακούν από μακρυά, θα πάμε στο Σύνταγμα να τους τα πούμε!!

attikh.jpgΔημοσιεύουμε την έκκληση του ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, για άνοιγμα των παραλιών στο λαό! Οι παραλίες δεν είναι ιδιοκτησία των κυβερνήσεων! Εδώ και τώρα άνοιγμα και ελεύθερη χρήση!
—————————————————————-
Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις μας για ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ!

ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
ΤΡΙΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007, ΣΤΗΛΕΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ

Ζητάμε:
Να λυθούν οι συμβάσεις του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά με τις επιχειρήσεις που καταλαμβάνουν παράνομα σημαντικά τμήματα της παραλίας μας, μεταξύ των οποίων και η οργανωμένη πλαζ και οι χώροι αυτοί να αποδοθούν στο δήμο.

Η μαρίνα που φιλοξένησε τους ιστιοπλοϊκούς αγώνες της ολυμπιάδας του 2004 με τις εγκαταστάσεις της να παραμείνει δημόσια και ναυταθλητική, να μην χτιστεί τίποτα επιπλέον από την ήδη υπάρχουσα δόμηση, το υπόλοιπο τμήμα του Ολυμπιακού Κέντρου Ιστιοπλοΐας μετά τη μαρίνα να αποδοθεί στο δήμο και να καθαιρεθεί η περίφραξή του. Ο υφυπουργός αθλητισμού που είναι υπεύθυνος για τις παράνομες συμβάσεις του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά με τους επιχειρηματίες υπεκφεύγει με αόριστες τοποθετήσεις. Ο υπουργός πολιτισμού που είναι αρμόδιος για το Ολυμπιακό Κέντρο Ιστιοπλοΐας δεν έχει πει τίποτα.

Αν η κυβέρνηση περιμένει να δει πόσο μπορούμε να αντέξουμε, τους απαντάμε ότι μας έχουν υποτιμήσει. Συνεχίζουμε!
Την Τρίτη 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος τα δίκαια αιτήματά μας τα εκθέτουμε και στον πρωθυπουργό, στον οποίο ήδη απευθυνθήκαμε με επιστολή μας.

Εκείνη την ημέρα η ΤΕΔΚΝΑ κήρυξε δίωρο κλείσιμο των δήμων σε ένδειξη συμπαράστασης στον αγώνα μας και οργανώνει εκδήλωση για το περιβάλλον στο Σύνταγμα. Ο δήμος Ελληνικού θα κλείσει όλη την ημέρα και θα κατέβει οργανωμένα στο Σύνταγμα ξεκινώντας από τους Στύλους Ολυμπίου Διός στις 18:30.

Σας καλούμε να πάρετε μαζικά μέρος!
ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *