Αμάν πια, αυτοί οι Αμερικανοί τρομοκράτες….

1984.jpgΔυστυχώς και στις μέρες μας, με την ισχύ των όπλων και της τεχνολογίας οι ΗΠΑ “πιστεύουν” αφελώς, ότι η ανθρωπότητα τους κατατάσσει στους καλούς και όποιον διαφωνεί μαζί τους στους κακούς. Μια χώρα τρομοκράτης, με 103 εργοστάσια πυρηνικής ενέργειας στο έδαφος της, εγκαλεί τον κακό Μαχμούντ Αχμαντινεζαντ, με το πρώτο πυρηνικό του εργοστάσιο, “να λογικευτεί” και να μην το κάνει. H πυρηνική ενέργεια, είναι προνόμιο τους, όπως ξέρουμε… Αυτών και των φίλων τους…

Με μια πολεμική πολιτική, επιχειρούν να εκμεταλλεύονται τον πλανήτη στον αιώνα, αντί να καθήσουν σε ένα τραπέζι ειρήνης και …μοιρασιάς υπάρχοντος και παραγόμενου πλούτου, μόνο δρόμο της παγκόσμιας φιλίας. Αντ’ αυτού μοιράζουν …σκαμπίλια και βόμβες διεθνώς, τρομοκρατούν τα έθνη, κλέβουν τον παγκόσμιο πλούτο, ζητούν λιβανωτούς απ’ τους υπηρέτες τους και κυρίως απειλούν. Απολαύστε το 1984 τους (Made in the USA, Prod. Year 2007).

Κι ο Αμερικανικός λαός απορεί, γιατί όλοι τους μισούν! Η μονομέρεια και η κατευθυνόμενη ενημέρωση, τους αποκλείει από το να μάθουν την εξήγηση σ’ αυτό. Και όποιος έντιμος ξέρει και μιλά, χαρακτηρίζεται γραφικός ή και …. τρομοκράτης.

http://www.enet.gr/online/online_text/c=111,dt=25.11.2007,id=90555320

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top