Άκαρπη (ως ανεμένετο) η μάχη του Ψωμιάδη με τους ανεμόμυλους, για την Κορώνεια. ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ!!!

Ελλείψεις σε επιστημονικό προσωπικό και κονδύλια στερούν από τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης τη δυνατότητα να προστατεύσει αποτελεσματικά τη λίμνη Κορώνεια, δήλωσε την Τετάρτη ο νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, έπειτα από συνεδρίαση του Συντονιστικού Νομαρχιακού Οργάνου.

Προσέξτε:«Από την προηγούμενη Πέμπτη που εντοπίστηκαν τα πρώτα νεκρά πουλιά, κινητοποιήθηκαν όλες οι αρμόδιες διευθύνσεις της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συλλεχθούν και να σταλούν σε αρμόδια εργαστήρια για την εξακρίβωση των αιτίων των θανάτων αυτών» είπε.
Μα απέκρυψαν το γεγονός για χάρι των εκλογών.

Διαβάστε το άρθρο από το in.gr: http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=833054&lngDtrID=252

Ας μας απαντήσει όμως, πώς χάθηκαν τα υδρόμετρα, http://ecology-salonika.gr/lib/?p=525 (που θα μετρούσαν την κατανάλωση νερού των αγροτών, με στόχο τον περιορισμό της κατάχρησης) και σ’ όλα τα άλλα θέματα των χθεσινών άρθρων μας.

————————————————-
Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τη λίμνη Κορώνεια διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Βασίλης Φλωρίδης. Στην παραγγελία του σε πταισματοδίκη, ο ανώτερος εισαγγελικός λειτουργός ζητά να διερευνηθεί γιατί καθυστερεί η έναρξη των εργασιών εξυγίανσης της λίμνης, τη στιγμή που υπάρχει διαθέσιμο κονδύλι -ύψους 27 εκατ. ευρώ- από το Ταμείο Συνοχής.

Στο πλαίσιο της δικαστικής διερεύνησης θα κληθούν να καταθέσουν ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, πανεπιστημιακοί και αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top