Η συνέντευξη της Μαρίας Βασιλάκου

Φίλοι και φίλες ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

ecogreensΧαίρομαι ιδιαίτερα και σας συγχαίρω εκ μέρους των Αυστριακών Πρασίνων όπως και των Πρασίνων της Βιέννης για την απόφαση να συμμετάσχουν οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ αυτόνομα στις επόμενες βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα.

Καιρός είναι να πρασινίσει επιτέλους και η ελληνική βουλή, όπως τόσες και τόσες άλλες σε ευρωπαϊκές χώρες. Όταν σκέφτομαι τα φλέγοντα και επί σειρά δεκαετιών γνωστά μεν πλέον, αλλά άλυτα, οικολογικά προβλήματα της χώρας, όταν αναλογίζομαι πόσα έχουν να προσφέρουν οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ στο μέλλον της Ελλάδας και όταν διαπιστώνω, με μεγάλη ικανοποίηση και περηφάνια πόσες γνώσεις, πόση ικανότητα και πόση δύναμη έχει το οικολογικό κίνημα, εύχομαι ολόψυχα αλλά και το πιστεύω ότι αν προσπαθήσουμε όλοι μαζί, με ενωμένες τις δυνάμεις αυτή τη φορά θα καταφέρουμε να εδραιώσουμε την οικολογική παρουσία και στη Βουλή των Ελλήνων.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στις εκλογές και φυσικά τόσο εγώ όσο και οι συνάδελφοι μου Αυστριακοί Πράσινοι θα συμβάλλουμε με όποιο τρόπο μπορούμε στον προεκλογικό αγώνα. Η πολιτική οικολογία, οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ δεν είναι μόνο η λογική προοπτική του μέλλοντος: το μέλλον αυτό ξεκινάει το 2007 και στην Ελλάδα.

Μαρία Βασιλάκου

Η Μαρία Βασσιλάκου είναι επικεφαλής των πρασίνων της Βιέννης, ήταν Υποψήφια Δήμαρχος των Πρασίνων στη Βιέννη στις πρόσφατες εκλογές και εκλέχτηκε βουλευτής στο τοπικό κοινοβούλιο

Mag. Maria Vassilakou
Klubobfrau, Grüner Klub im Rathaus
Landtagsabgeordnete & Gemeinderätin
web: http://wien.gruene.at

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top