Πρώτη συνδιάσκεψη OΠ Βόρειας Ελλάδας

ecogreens Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες/τριες

 Στα πλαίσια της οργανωτικής συγκρότησης των Οικολόγων Πράσινων, πραγματοποιείται συνδιάσκεψη βόρειας Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη, το Σαββατο 3 Νοεμβρίου 2007 στην αίθουσα της ΕΔΟΘ, Προξένου Κορομηλά 51, 4ος όροφος.

Προσκαλούνται για να συμμετέχουν όλα τα μέλη και φίλοι των Οικολόγων Πράσινων της Μακεδονίας και της Θράκης, με στόχο τον ευρύτερο, αντιπροσωπευτικότερο και γονιμότερο δυνατό διάλογο κατά τη διάρκεια της συνδιάσκεψης.

Το πρόγραμμα της συνδιάσκεψης έχει ως εξής:

Σάββατο 3 Νοεμβρίου

11:00-12:00 Εισήγηση και συζήτηση για το εκλογικό αποτέλεσμα – η μετεκλογική συγκυρία
12:00- 14:00 Εισηγήσεις από τους συνέδρους πάνω στα περιβαλλοντικά και άλλα προβλήματα (τοπικής και υπερτοπικής σημασίας) -συζήτηση
14:00-16:00 Διάλειμμα για μεσημεριανό φαγητό
16:00-17:00 Εισήγηση για την Πολιτική Οικολογία στην Ελλάδα και συζήτηση
17:00-19:00 Συζήτηση για την οργάνωση και τον προγραμματισμό και αποφάσεις για παρεμβάσεις σε κοινωνικούς χώρους και δράσεις (καμπάνιες, εκδόσεις, ημερίδες, τοπικές θεματικές συνδιασκέψεις, ομάδες εργασίας κλπ)
19:00- 20:00 00 Εκλογές για τη Γραμματεία Θεσσαλονίκης και τις Γραμματείες περιφερειών (κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας καθώς και ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης).

Στη συνδιάσκεψη μπορούν να πάρουν μέρος και φίλοι των Οικολόγων Πράσινων, για να συμμετέχουν όμως στις διαδικασίες θα πρέπει να γίνουν μέλη.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *