Σκάνδαλο Πόρτο Καράς: Αναβλήθηκε η δίκη του Στέγγου εναντίον των αυτοδιοικητικών

Αναβολή για την άλλη Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου αποφάσισε το Β’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για την εκδίκαση της υπόθεσης της μήνυσης του ιδιοκτήτη του Πόρτο Καράς Κ. Στέγγου εναντίον του νομαρχιακού συμβούλου Θεσσαλονίκης Μιχάλη Τρεμόπουλου και των δημοτικών συμβούλων Σιθωνίας Τάσο Τζίμα και Στέλιο Χαραλαμπίδη.

Είχε προηγηθεί αίτημα της πολιτική αγωγής εκ μέρους του κ. Στέγγου για αναβολή συνολικά της εκδίκασης της υπόθεσης, επειδή οι κατηγορούμενοι είχαν εξασφαλίσει μέσω δημοσιευμάτων προβολή των απόψεών τους με κίνδυνο να επηρεάσουν την απόφαση του δικαστηρίου.

Οι δικηγόροι Ελεάνα Ιωαννίδου και Κώστας Παπαδάκης αλλά και οι κατηγορούμενοι υποστήριξαν ότι είναι πραγματική εξόντωση να κουβαληθούν οι ίδιοι και οι μάρτυρες υπεράσπισης, συνολικά 10 άτομα, ξανά την Παρασκευή και μάλιστα χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα πραγματοποιηθεί η δίκη επειδή η πρόεδρος άφησε να πλανάται το ερώτημα εάν υπήρχε άδεια αίθουσα!!!

Σε κάθε περίπτωση οι τρεις κατηγορούμενοι ευχαριστούν όλους όσους τους συμπαραστάθηκαν μέχρι τώρα και καλούν να βρίσκονται σε εγρήγορση και δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν με μεγαλύτερη ένταση να υπερασπίσουν το συλλογικό συμφέρον και την ποιότητα ζωής όλων.

2 σκέψεις για το “Σκάνδαλο Πόρτο Καράς: Αναβλήθηκε η δίκη του Στέγγου εναντίον των αυτοδιοικητικών”

  1. Most of the human race is just not disciplined enough to make most things work. It’s not just with health-related issues either. However, with health it tends to matter more. So how do you overcome the hurdles and the procrastination? visit http://www.miract.com for more information.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *