Άμεση σύγκληση του Νομαρχιακού Συμβουλίου για τη χωματερή Ταγαράδων

Το ζητούν 11 Νομαρχιακοί Σύμβουλοι
11 Νομαρχιακοί Σύμβουλοι ζητούν άμεση σύγκληση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης για να συζητήσει τις επιπτώσεις, τα μέτρα και την παρακολούθηση της δολοφονικής πυρκαγιάς στη χωματερή Ταγαράδων.

Οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι προχωρούν σε αυτή την κίνηση διότι μια βδομάδα μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς δεν έχει παρθεί κάποια αντίστοιχη πρωτοβουλία από τη διοίκηση της Νομαρχίας και δεν προτίθεται να συγκαλέσει τακτική συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου πριν το δεκαπενταύγουστο.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο, που στάλθηκε στην πρόεδρο του Ν.Σ. κ. Αηδονά-Αθανασιάδου και τον Νομάρχη κ. Ψωμιάδη:

«Μία εβδομάδα μετά την καταστροφική πυρκαγιά στη χωματερή Ταγαράδων υπάρχει ανάγκη να γίνει ουσιαστική προσέγγιση του προβλήματος και να προχωρήσουμε σε εκείνες τις επιλογές που θα αντιμετωπίσουν ουσιαστικά το πρόβλημα. Είναι καθήκον του Νομαρχιακού Συμβουλίου να συνεδριάσει άμεσα και με τη συνεργασία και των άλλων αρμόδιων φορέων να λάβει αποφάσεις».

Υπογραφές:
Χατζησάββας Γρηγόρης, Τρεμόπουλος Μιχάλης, Αλεξανδρίδης Κυριάκος, Αργυρίου Άγγελος, Ευσταθίου Δώρα, Ιωαννίδης Ιωάννης, Καρασαββίδου Συλβάνα, Λεμπετλής Ιωάννης, Μαυροματίδης Δημήτριος, Τοπαρλάκη Μάρα, Τούρτα Μαρία.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *