ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

Πρόσκληση σε συμ_πόσιο

Την Κυριακή 4.2.2007 στις 2 μ.μ. η Οικολογία -Αλληλεγγύη και η Οικολογική Κίνηση θα κόψουν από κοινού την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Ελάτε, λοιπόν, στην ταβέρνα «Πλαστήρας» (Βούλγαρη 81, Χαριλάου) για να το γλεντήσουμε με εκλεκτό φαγητό, κρασάκι βιολογικής καλλιέργειας, ζωντανή λαϊκή μουσική και χορό.

Θα γίνει, ως είθισται, και πλούσια κλήρωση.

5 σκέψεις για το “ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ”

 1. Με όλο τον Προσ-ήκοντα σεβασμό στην τελετουργία τη πιττοκοπής, όπως και σε κάθε διαπολιτισμικώς Συν-ομολογημένη τελετουργία, ανεξαρτήτως νοηματικής εγκυρότητας (status) και δυνητικής κριτικής θεώρησης της, η διόρθωση στο Περι-φραστικώς αληθές: ΣΥΝ-ΠΟΣΙΟ κρίνεται -έστω και κατόπιν εορτής- απαραίτητη και εξηγούμαι:

  Αν Συν-υπολογίσουμε τον επ’ οικο-λογική(;) ωφελεία Δια-φημιστικόν θόρυβον ο οποίος θα Συν-οδεύσει την εκ νέου οικο-κατα-χρηστικήν Ανα-φοράν στον μονοδιάστατα και προοδευτικώς Κατ-οχυρωμένο Συν-πλεκτικόν του επικοδομήματος σύνδεσμον: “ΣΥΝ”, τα eco-plus αναμένονται αυξημένα.

  http://www.splomaritis.gr/anakoinwsi20%20-%20psifothiria.html

  Παρ-ότι το καρναβάλι και η ορθοδόξως (δίκην Χριστουγέννων) Ανα-πόφευκτα Δια-χεόμενη Περί-θαλψη της Α-σωτείας, ίσως να Απο-δυνάμωνε μια τέτοια δυναμικώς Συν-στοχευμένη Υπέρ-βαση, το Ανά-λογο Πρό-βλημα της τρίχρωμης δυναμικής Συν-έχειας του Παρ-ελθόντος Οκτωβρίου, ουκ ολίγα ετεροχρονισμένα αποκρηάτικα ψευδαριστοτέλεια Προ-βλήματα Συν-δημιούργησε.

  Τόσα που ούτε οι 5 μάρκες μαζί, αυθεντικού κι όχι κατ΄ευφημισμόν Πλωμαρίτικου Ούζου τη εμμελεί Συν-καταπόσει του Συν-επώνυμου μακρόσυρτου παλαιογενούς όσο και νεωτερικού μουσικού σκοπού (χύδην: χαβάς), δεν θα οδηγούσαν σε μια Δια-ποθούμενη(;) λυτρωτική λήθη.

  Συν-εχίζουμε «αποκρηάτικα» κι όποιος αντέξει…

  Δώρο ένα ταξείδι άνευ Επι-στροφής στα Γκαλάπαγκος. Οικολόγοι, Παρα-τηρητές πουλιών (λαϊκιστί πουλάκηδες), βιοαμφισβητίες, φίλτατοι Εκ-παιδευτικοί, περιβαλλοντικοί Σταυραητοί, μετρημένοι στο ένα δάχτυλο διάχυτοι Οικοκαταγραφείς της Εναπομείνασας Οικουμένης, σπεύσατε η κλήρωση αρχίζει…

  Λαχνός Α΄:
  http://ct-prometheus.aegean.gr//vetsos/ANEMPODISTOS/Nestorion-Aliakmon-28.4.2001.mp3

 2. Ανώνυμος

  τι ανοησία και πόσο βαθυστόχαστη…. θα νομίζει ο συγγραφέας ότι είναι …σοφός!!!

 3. Αγαπητέ/τή Anonymous αντισταθείτε παρακαλώ στον πειρασμό να σχολιάσετε τα σχόλια και μείνετε μόνο στον σχολιασμό της αρχικής δημοσίευσης. Γειά διάλογο, διαφωνίες με διαφωνούντες, μπινελίκια κλπ. υπάρχει και το FORUM

 4. Ανώνυμος Ανωνυμέλλης

  Ο συγγραφέας των Συν-εκδοχών, όμως, δεν είναι ανώνυμος παρότι δηλώνει μόνο το παρατσούκλι του 666-3 …. = 663 (βλέπε στοιχεία περί του παρ’ ολίγον δαιμονικού αριθμού στην ιστοσελίδα https://ecology-salonika.gr/lib/?p=278 ) και έχει δηλώσει επανειλημμένα τα παρελκόμενα στοιχεία του, με αναφορές σε συνδέσμους όπου και φαίνονται ευθαρσώς τα προσωπικά αλλά και -κατά την προπετή του κρίση- αρκούντως πολιτικά στοιχεία του.

  Με παρακάλεσε θερμά πρός αποφυγήν παρεξηγήσεων και για διευκόλυνση του προλαλήσαντος Anonymous 5/02/2007 ώρα 10:02 να σας κοινοποιήσω και πάλι την πρσωπική του ιστοσελίδα, όπου όποιος σοβαροφανής αντέξει πάνω από 1 λεπτό κερδίζει ένα λούξ ταξείδι στα Γκαλάπαγκος με διακριτική μεταχείριση και έξτρα βικλιματικά κομφόρ. Ιδού λοιπόν: http://users.thess.sch.gr/veccio/

  Επιπροσθέτως σας κοινοποιώ ότι τα πλήρη στοιχεία του κοινοποιούνται και στο profile του ως μέλους 666-3 , εν τω σεβαστώ και προηγουμένως δηλωθέν παρά του administratoros FORUM.

  Καλό όμως είναι να γνωρίζει και σεβαστός Admin ότι τα “μπινελίκια” προέρχονται από μεταφορική χρήση του παραγώγου του τουρκικού ρήματος (απαρεμφάτου) binmek, σημαίνουν δε κυριολεκτικώς τα διάφορα ευφραντικά όπως φιστίκια, σοκολάτες, ουζομεζέδες, οινοπνευματώδη κ.λ.π. τα οποία καλό είναι να ελέγχονται ως πρός την ποσότητα κατανάλωσης (με κάποια ανοχή στις πάσης φύσεως ιδιαιτερότητες όπως και αυτές των βεβαρημένων εκ παραδόσεως τελετουργιών, π.χ. Απόκριες, Πιττοκοπές, κλπ) αλλά κυρίως ως πρός την “ουσιοκρατική” τους σύσταση με κύριο μέλημα τον εντοπισμό των μεταλλαγμένων γενετικά συστατικών τους, αφού οι τελευταίες βιοέρευνες πιστοποιούν ότι η επενέργεια τους οδηγεί (και) στην μετάλλαξη του εγκεφαλικώς προσδιορισμένου: Εν Γένει της Ζωής Νοήματος, ακόμα και σε περιπτώσεις διακεκριμμένων οικολόγων η πάσης φύσεως αριστευσάντων “προοδευτικών” (βλέπε σχετική αρθρογραφία) στο Forum:

  https://www.ecology-salonika.gr/talk/viewforum.php?f=14&sid=41532784ccf6979594eac876b6c9aabc

  Με τιμή
  και δόξα τω αμεταλλάκτω (οινο)πνεύματι:

  Ανώνυμος Ανωνυμέλλης

  Ασώτου Δευτέρα…

 5. Παρακαλώ τον εκλεκτό μας administratora σε περιπτώσεις όπου δηλώνεται ευθαρσώς η παραδοχή του φύλου, λογιζομένων των πολιτισμικών του χαρακτηριστικών του ως αναποδράστου μέχρι της σήμερον στοιχείου της εν γένει ταυτότητος, να εξαιρεί τους δηλούντας αυτό (το Φύλο) δια του σημαίνοντος Ονόματος και Επωνύμου – δεδομένου του local άρα και οικολογικώς αξιολογούμενου ΕΠΙΧΕΓ (Επίμονο Χαρακτηριστικό της Ελληνικής Γλώσσας) και παραδεχθείσης της Γλώσσας ώς (και) λόγου φέρουσας οργανικής σωματωμηχανής- από τον “προοδευτικόν¨καταναγκασμόν του ΚΚΤ (Κουραστικού και Κομψευόμενου Τύπου): Ο /Η Ανώνυμος Ανωνυμέλλης, επί παραδείγματι…

  Ζητάω πολλά το ξέρω,
  αλλά ο ζητών ευρίσκει, και στην ανάγκη εφευρίσκει

  666-3

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *