Ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης εμπειριών

Η Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης στα πλασία του προγράμματος “ΚΑΜΕ-Μειώνω-Επαναχρησιμοποιώ-Ανακυκλώνω-Κομποστοποιώ” πραγματοποίησε δύο τύπους εργαστηρίων, ένα σχετικά με την κομποστοποίηση και ένα για την Κυκλική Οικονομία και Κοινωνική Αλληλέγγυα Οικονομία. Τα εργαστήρια πραγματοποίηθηκαν στον Δήμο Δέλτα(καθώς είναι ο Δήμος που θα φιλοξενήσει το νέο πράσινο σημείο) και συγκεκριμένα στο Καλοχώρι, την Σίνδο και τα Διαβατά.

Τα εργαστήρια μας βόηθησαν να καταλάβουμε-μεταξύ άλλων- τι είναι η κομποστοποίηση, γιατί πρέπει να την κάνουμε και ποιος είναι ο σωστός τρόπος διαχείρισης των απορριμμάτων. Είδαμε τους στόχους βίωσιμης ανάπτυξης(17 Στόχοι του ΟΗΕ), τι είναι η κυλκική και κοινωνική αλληλέγγυα οικονομία, πως μπορούν οι ίδιοι οι πολίτες να συνεισφέρουν, να γίνουν κομμάτι αυτής.

Οι συμμετέχουσες και οι συμμετέχοντες συζήτησαν, αλληλεπίδρασαν, προβληματίστηκαν, έμαθαν.
Ήρθε όμως η ώρα να μοιραστούν τους προβληματισμούς,τις γνώσεις και την εμπειρία που αποκόμισαν μέσα από τη συμμετοχή τους.

Η Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στην ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης των εμπειριών των συμμετεχόντων, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στις 14.15 στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου.

*Θα υπάρχει ανοιχτός μπουφές και καφές.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top