Θαύμα: 2000 “αναψυκτήρια” έχουν χτιστεί στον Υμηττό. Κοινωνικοί οι Έλληνες!!

Ενα βουνό γεμάτο αναψυκτήρια
Περισσότερες από 2.000 βίλες έχουν χτιστεί στον Υμηττό. Ξεκίνησαν οι διαδικασίες αυτοψίας και επιβολής προστίμων στον κ. Μαγγίνα

Περισσότερες από 2.000 βίλες και εξοχικά έχουν χτιστεί στη β΄ ζώνη Υμηττού -στις περιοχές Μαρκοπούλου, Κορωπίου, Ραφήνας, Βάρης, Κερατέας και Καλυβίων- με άδειες αναψυκτηρίων και κοινωφελών χρήσεων, όπως προκύπτει από την έρευνα του ΕΤ στα πολεοδομικά γραφεία της Ανατολικής Αττικής. Ταυτοχρόνως οι καταγγελίες που έχουν γίνει για τις παράνομες αυτές οικοδομές στα αντίστοιχα πολεοδομικά γραφεία είναι ελάχιστες.

Το γεγονός αυτό αποδεικνύει εμπράκτως το νόμο της σιωπής που επικρατεί μεταξύ των ιδιοκτητών αυθαιρέτων, όπου ο ένας δεν καταγγέλλει τον άλλον προκειμένου όλοι μαζί να ζουν μέσα στην παρανομία χωρίς κανένα πρόβλημα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η βίλα του τέως υπουργού Απασχόλησης κ. Βασίλη Μαγγίνα εις βάρος της οποίας, παρά το γεγονός ότι είναι χτισμένη εδώ και 10 χρόνια, δεν υπάρχει καταγγελία αυθαιρέτου.

Μάλιστα οι υπηρεσίες της Πολεοδομίας Μαρκοπούλου, στην οποία υπάγεται η επίμαχη βίλα, μετά το θόρυβο που προκλήθηκε, έχουν ξεκινήσει τώρα τις διαδικασίες της αυτοψίας και της επιβολής προστίμων. Και μέσα στην εβδομάδα, όπως είπε στον ΕΤ ο νομάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Λεωνίδας Κουρής, θα υπάρξει πόρισμα για το συγκεκριμένο κτίσμα.

Περισσότερα: “ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ”
http://www.e-tipos.com/newsitem?id=19581

1 σκέψη για το “Θαύμα: 2000 “αναψυκτήρια” έχουν χτιστεί στον Υμηττό. Κοινωνικοί οι Έλληνες!!”

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top