Οικολογικό Ημερολόγιο 2007

Κυκλοφορεί για 21η χρονιά, το Οικολογικό Ημερολόγιο του 2007. Πρόκειται για τον γνωστό ετήσιο θεσμό του οικολογικού κινήματος της χώρας, που συντροφεύει την καθημερινότητα κάθε ευαίσθητου πολίτη.

Φέτος στα περιεχόμενά του παρουσιάζονται, σε 57 προσεγμένα κείμενα, σημαντικά πρόσωπα και πρωτοβουλίες από όλο τον κόσμο, που συνέβαλαν στην ανάπτυξη της οικολογικής θεωρίας, που ξεχώρισαν για τη δράση τους γύρω από οικολογικά προβλήματα, εμπνέοντας όλους όσους αγωνίζονται να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής μας, να υπερασπίσουν μια φύση που δεινοπαθεί και να συνδιαμορφώσουν μια άλλη κλίμακα κοινωνικών αξιών.

Μέσα στις 288 καλαίσθητες σελίδες του μπορεί κανείς να βρει, εκτός από τις κλασσικές πληροφορίες ενός ημερολογίου (γιορτές, πανσέληνους κτλ), τις επετείους με οικολογικό, ειρηνιστικό και εναλλακτικό κοινωνικό-πολιτικό περιεχόμενο, το ημερολόγιο της γυναικείας περιόδου, επιλεγμένες προτάσεις για τα οικολογικά και περιβαλλοντικά βιβλία που κυκλοφορούν, όλα τα καταστήματα υγιεινής διατροφής στην Ελλάδα κ.α.
Το Οικολογικό Ημερολόγιο κυκλοφορεί σε 4.000 αντίτυπα και διατίθεται στα βιβλιοπωλεία Αθήνας, Θεσσαλονίκης και άλλων πόλεων, στα καταστήματα υγιεινής διατροφής καθώς και μέσα από το δίκτυο των οικολογικών και περιβαλλοντικών οργανώσεων.

Η τιμή πώλησής του θα είναι 6 Ευρώ!

Θα θέλαμε τη συνεργασία σας, με τη μορφή πώλησης του ημερολογίου στα μέλη σας ή σε φιλικό κόσμο. Οι οργανώσεις θα το αγοράζουν 4 ευρώ, ώστε να κρατήσουν 2 ευρώ για τις ανάγκες τους. Το ίδιο και όσοι /ες προμηθεύονται πάνω από 5 αντίτυπα.

Παραγγελίες στο e-mail: ecology-trem@nath.gr ή στα τηλέφωνα 2310 409770, 2310 421196, 6946 621161.

Πάρτε μια γεύση και από το εξώφυλλο, που φέτος κυκλοφορεί σε 2 εκδοχές, που προέκυψαν μετά από δημόσια διαβούλευση στην ιστοσελίδα www.ecology-salonika.gr:

1 σκέψη για το “Οικολογικό Ημερολόγιο 2007”

  1. Ειναι πολυ ωραια δουλεια και τα κειμενα που δημοσιευονται στις σελιδες του ειναι ενδιαφεροντα και καλογραμμενα. Επισης σου παρεχει ολες τισ πληροφοριες που μπορεις να βρεις σε ενα ημερολογιο-ατζεντα..

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top