Οικολογία – Αλληλεγγύη: Ποιοί είμαστε – Όλοι οι υποψήφιοί μας

Στήριξε αυτούς που έχουν αποδείξει επί 8 χρόνια μέσα στο Νομαρχιακό Συμβούλιο ότι δε μασάνε τα λόγια τους, δεν υποκύπτουν στα συμφέροντα, δεν ανέχονται την κοροϊδία και τη χειραγώγηση.

Στήριξε αυτούς που έχουν αξίες και όραμα, που καταθέτουν καθαρά τις προτάσεις τους και περιμένουν την κριτική στήριξη των πολιτών.

Στήριξε αυτούς που αγωνίζονται με συνέπεια εδώ και δεκαετίες και έχουν να επιδείξουν μια σειρά από νίκες και επιτυχίες.

Μια άλλη Θεσσαλονίκη είναι εφικτή

Κατέβασε το έντυπο με τα βιογραφικά των υποψηφίων.

1 σκέψη για το “Οικολογία – Αλληλεγγύη: Ποιοί είμαστε – Όλοι οι υποψήφιοί μας”

  1. Θεσσαλονίκη – Νομαρχιακές Εκλογές 2006

    Οικολογία-Αλληλεγγύη

    Να συνεχίσουμε δυναμικά

    Ας αφήσουμε την ασφάλεια των αναπαλαιωμένων ιδεολογικών ασύλων, ας κατεβούμε από τα κομματικά -κι όχι πάντοτε πολιτικά- κάστρα. Να πάρουμε τα «μικρά» προβλήματα στα χέρια μας, να γίνουμε οι ζωντανοί φορείς της πολιτικής εγρήγορσης, της διαφοροποίησης, της αλληλεγγύης. Ίσως τότε να συναντήσουμε το βαθιά πολιτικό, σ’ όλη του την έκταση και στο πολυσύνθετο του μεγαλείο, την ίδια στιγμή που οι αντιθέσεις θα υποχωρούν ή θα γιγαντώνονται, πάντοτε με τον κίνδυνο να μας αφανίσουν. Σαν ένα ουτοπικό σχολείο, ανοιχτό στην κοινωνία των πολιτών, που πασχίζει με την ασπίδα του -δίχως δόρυ- να προχωρήσει, πότε με δυό βήματα μπρός, πότε μ’ ένα βήμα πίσω, δοκιμάζοντας κάθε μέρα στο σώμα του, την ανάσταση, την επ-ανάσταση που διαπερνά το μικρό και το μεγάλο.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top