Οι Fast food εκλογές στην τελική ευθεία

ecogreens ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ (τελευταία προεκλογική ενημέρωση)

 O Πράσινος Υπουργός Περιβάλλοντος της Ιταλίας Alfonso Pecoraro Scanio στην Ελλάδα για να στηρίξει τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ

Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.45 π.μ. στο ξενοδοχείο Athens Plaza, Πλατεία Συντάγματος, θα γίνει εκδήλωση με τον Πράσινο Υπουργό Περιβάλλοντος της Ιταλίας Alfonso Pecoraro Scanio που έρχεται να ενισχύσει την προεκλογική μας καμπάνια, τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας ποιητή Νάνο Βαλαωρίτη και τη Γαλλίδα Ευρωβουλευτή των Πράσινων Marie-Helene Aubert.

Λόγω περιορισμένου χώρου της αίθουσας, παρακαλούμε δηλώστε τη συμμετοχή σας στο ecogreen@otenet.gr  ή στο τηλέφωνο 210 3241001.

—————————————-
Μόνο στη δημόσια τηλεόραση (ΕΤ-1) οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ…

Αυτή η fast-food προεκλογική περίοδος πλησιάζει στο τέλος της με μια πρωτοφανή και προκλητική αποσιώπηση όχι μόνο των θέσεων, των ανακοινώσεων και των δραστηριοτήτων των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ, αλλά ακόμα και της πληροφορίας ότι …συμμετέχουμε στις εκλογές.

Παρά αυτό το πέπλο σιωπής, πληροφορίες που μας έρχονται καθημερινά αλλά και η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου δείχνουν ότι είμαστε πολύ κοντά στη μεγάλη έκπληξη να φτάσουμε το 3% και να εκλέξουμε τουλάχιστον 8 Πράσινους βουλευτές!

Για να γίνει όμως αυτό πραγματικότητα χρειάζεται και η δική σας πρωτοβουλία και ενεργοποίηση, η διάδοση των θέσεων και προτάσεων των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ. Λειτουργείστε με αυτοοργάνωση, διαδώστε τα μηνύματά μας στόμα με στόμα και ηλεκτρονικά. Η ουσιαστικά μόνη προβολή που θα έχουμε στα τηλεοπτικά κανάλια είναι οι δύο ώρες στην κρατική τηλεόραση που δικαιούμαστε σύμφωνα με την απόφαση της Διακομματικής Επιτροπής και την σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Έτσι, μπορείτε να δείτε (και παρακαλούμε διαδώστε το):

Την Πέμπτη στις 12:45 το μεσημέρι στην ΕΤ-1 τη συνέντευξη του Μιχάλη Τρεμόπουλου και του Νίκου Χρυσόγελου στον Προκόπη Δούκα
Την Παρασκευή στις 5 το απόγευμα στην ΕΤ-1 αποσπάσματα από την εκδήλωση με τον Alfonso Pecoraro Scanio

Η προεκλογική καμπάνια είχε φοβερή πίεση, αλλά γνωρίσαμε πολύ κόσμο και συγκινηθήκαμε από το μεγάλο κύμα υποστήριξης και αυτοοργάνωσης. Γι’ αυτό την κλείνουμε την Παρασκευή το βράδυ γιορτάζοντας:

Στην Αθήνα Green Perspectives, Booze (Κολοκοτρώνη 57) στις 9μμ
Στη Θεσσαλονίκη Συναυλία με τους ΝΑΜΑΣΤΕ στην Π. Ναυαρίνου στις 8 μμ
Στην περιοχή σας; Ψάξτε το, αυτοοργανωθείτε!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top