Παναγιώτης κερνάει…

Συνεχίζει τις προεκλογικές παραστάσεις του ο Π. Ψωμιάδης
Δήλωση του Μιχ. Τρεμόπουλου

Μόνον οι ομοϊδεάτες του και όσοι νιώθουν ότι εξαρτάται η υπηρεσιακή τους εξέλιξη από τη στήριξη των ενεργειών του Νομάρχη Π. Ψωμιάδη θα παραβρεθούν σήμερα στη δεξίωσή του «προς τιμήν των εργαζομένων».

Όμως αυτή τη φορά δεν πρόκειται απλά για μια ακόμη προεκλογική φιέστα με χρήματα όλων των πολιτών. Στόχο έχει να θέσει διλήμματα σε όσους θέλουν να παραβρεθούν στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ με τον Γ. Παπανδρέου: αν λείψουν από τη δεξίωσή του, θα συμπληρώσουν τα επιβαρυντικά στοιχεία στο φάκελό τους.

«Να ποια θα ήταν η καλύτερη τιμή για τους εργαζόμενους», δήλωσε ο ανεξάρτητος υποψήφιος Νομάρχης Μιχάλης Τρεμόπουλος. «Να μπορούν να κάνουν απερίσπαστοι τη δουλειά τους, χωρίς να τους χρησιμοποιούν, χωρίς να τους εκβιάζουν, χωρίς να τους μετακινούν αυθαίρετα, χωρίς να τους στέλνουν στα αζήτητα, χωρίς να τους μετατρέπουν σε συνενόχους μιας απαράδεκτης πολιτικής, χωρίς να τους αφαιρούν τα γραφεία τους για να στεγάσουν τη στρατιά των προσωπικών τους συμβούλων, χωρίς να τους τρομοκρατούν, χωρίς να παρακολουθούν τα τηλεφωνήματά τους, χωρίς να τους αφήνουν αβοήθητους να πεθαίνουν πάνω στην ώρα της δουλειάς τους. Αλλά για όλα αυτά χρειάζεται μια άλλη διοίκηση στη Νομαρχία».

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top