Λαϊκή Αγορά Βιολογικών στο Δήμο Θεσσαλονίκης ΤΩΡΑ

Έκθεση Βιολογικών προϊόντων και εκδήλωση στις 6 Ιουλίου

Συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 6.7.06 στις 1.30 μ.μ.

poster_bio.jpgΜε βασικό αίτημα να δημιουργηθεί Πρότυπη (Λαϊκή) Αγορά Βιολογικών προϊόντων και στο Δήμο Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται το απόγευμα της Πέμπτης 6 Ιουλίου (από τις 5.30 μ.μ.) Έκθεση Βιολογικών προϊόντων στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς (άγαλμα Βενιζέλου, Εγνατία).

Στις 8.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο και σχετική ανοιχτή εκδήλωση, που διοργανώνεται από την «ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», την Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης και την Ένωση Βιοκαλλιεργητών Β. Ελλάδας.

Εισηγητές στην εκδήλωση θα είναι:
Χαρίσης Αργυρόπουλος, Dr βιολογίας, βιοκαλλιεργητής
Μιχάλης Σταματόπουλος, Γ.Γ της Ένωσης Βιοκαλλιεργητών Β.Ε.
Μιχάλης Τρεμόπουλος, κοινωνικός οικολόγος, Μ.Α. νομαρχιακός σύμβουλος
Νίκος Τσεμπερλίδης, Πρόεδρος του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών – ΚΕΠΚΑ

Να σημειωθεί ότι έχουν γίνει επανειλημμένες προσπάθειες για να γίνει δεκτό το αίτημα από τη διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης αλλά αυτό δεν ικανοποιείται, λόγω πιέσεων από μέρος του εμπορικού κόσμου.

Για την παρουσίαση του θέματος, για τις επιπτώσεις των φυτοφαρμάκων στην αγροτική παραγωγή και στην υγεία των καταναλωτών αλλά και για τις εναλλακτικές λύσεις στο μοντέλο της χημικοσυντηρούμενης και της μεταλλαγμένης γεωργίας, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 6.7.2006 στις 1.30 μ.μ. στο Στέκι της Φιλίππου 51, 1ος όροφος.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top