ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ-ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ / Μια διοργάνωση του Ε.ΣΥ.Ν

 Εθνικού Συμβούλιου Νεολαίας (Ε.ΣΥ.Ν)  

oloi_isoi.jpg

Δελτίο Τύπου Θεσσαλονίκη, 27/3/2007

Το ΕΣΥΝ με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, διοργανώνει ένα διαφορετικό φεστιβάλ

Πού; Στην Αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης στις 30-31 Μαρτίου και 1 Απριλίου.

Τι; Η συγκεκριμένη γιορτή αποτελεί κομμάτι των δράσεων της εκστρατείας (http://alldifferent-allequal.info/), μία πρωτοβουλία του Συμβουλίου της Ευρώπης που πραγματοποιείται σε 41 Ευρωπαϊκές χώρες ταυτόχρονα μέχρι το τέλος του 2007 και στοχεύει στην καταπολέμηση του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και της μισαλλοδοξίας. Απευθύνεται κυρίως σε νέους και προσπαθεί να τους ευαισθητοποιήσει για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τη συμμετοχή και τη διαφορετικότητα.

Πώς; Συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις ξεκινούν το πρωί της Παρασκευής στις 16.00 και έχουν προγραμματιστεί να τελειώσουν το βράδυ της Κυριακής περιλαμβάνοντας δράσεις όπως Ζωντανή Βιβλιοθήκη (Living Library), προβολή ταινιών μικρού μήκους, συζητήσεις με θέμα των κοινωνικό αποκλεισμό, μπουφέ με γεύσεις του κόσμου και μουσική από μετανάστες και ρόμ, συναυλία με το συγκρότημα των Onirama, δράσεις για παιδιά, διαδραστικά με κρουστά, συλλογική ζωγραφιά σε καμβάδες, body painting, image theater και επιδείξεις juggling.

Γιατί; …Γιατί στο Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας εφαρμόζουμε στην πράξη τη σύνθεση και την ανοχή του διαφορετικού συνυπάρχοντας αρμονικά. Το εύκολο είναι να υπερασπιζόμαστε τη διαφορετικότητά μας. Ελάτε και εσείς κοντά μας να υπερασπιστούμε μαζί τη διαφορετικότητα του άλλου!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6998 531157, Πάσχου Μαρία, μέλος Ε.Ε. ΕΣΥΝ

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

programa_oloi_isoi1.pdf 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top