Συμπαράσταση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης στον Τρεμόπουλο για το Πόρτο Καρράς

Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης εξέφρασε σήμερα με ομόφωνο ψήφισμα τη συμπαράστασή του στον Νομαρχιακό Σύμβουλο Θεσσαλονίκης, κ. Μιχάλη Τρεμόπουλο, που δικάζεται μετά από μήνυση του ιδιοκτήτη του Πόρτο Καρράς Κ. Στέγγου για συκοφαντική δυσφήμηση ανώνυμης εταιρείας. Ο κ. Τρεμόπουλος δικάζεται στις 5 Μαΐου 2005, με συγκατηγορούμενους τους δημοτικούς συμβούλους Σιθωνίας κ Αν. Τζίμο και Στ. Χαραλαμπίδη, επειδή εμφανίστηκαν από κοινού σε σχετική εκπομπή του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και κατήγγειλαν τις αυθαιρεσίες του Κ. Στέγγου.

«Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης δηλώνει τη συμπαράστασή του στο Νομαρχιακό Σύμβουλο Θεσσαλονίκης, κ. Μιχάλη Τρεμόπουλο, που κατηγορείται από τον επιχειρηματία κ. Στέγγο για συκοφαντική δυσφήμηση των εταιρειών του (Πόρτο Καρράς κ.α.).

Αποτελεί πάγια τακτική του Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης να απορρίπτει κάθε δίωξη λειτουργών της Αυτοδιοίκησης, όταν εκφράζουν αξιολογικές κρίσεις στα πλαίσια άσκησης των καθηκόντων τους.

Στην συγκεκριμένη μάλιστα περίπτωση, είναι τουλάχιστον περίεργο, όταν ολόκληρη η Ελλάδα και ο πολιτικός κόσμος καυτηρίαζε τις πρακτικές που αποκαλύφθηκαν με αφορμή τη γνωστή «τροπολογία Πάχτα», να επιλέγονται ως στόχοι άτομα που μοναδικής τους επιδίωξη είχαν την υπεράσπιση του συλλογικού συμφέροντος».

Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος δήλωσε σχετικά:

«Από όλη εκείνη τη μαζική κατακραυγή εναντίον των μεθοδεύσεων του κ. Στέγγου, που συντάραξαν ένα ολόκληρο κόμμα, αυτό που μένει ως συμπέρασμα για τον μηνυτή είναι ότι ευθυνόμαστε εμείς που υποστηρίξαμε το αυτονόητο, ότι δηλαδή έχει εξαγοράσει συνειδήσεις για κερδοσκοπικούς λόγους».

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top