Καταδικάστηκε υπεύθυνος Τσίρκο για τραμπουκισμό εναντίον μας

Οικολογικές και Φιλοζωικές Οργανώσεις Θεσσαλονίκης
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Φιλίππου 51, 54631, Τηλ. 2310 222503

Σε φυλάκιση 9 μηνών καταδικάστηκε σήμερα ο υπεύθυνος λειτουργίας του Τσίρκο ΜONTE CARLO Χρήστος Λεπατατζής για παράνομη, βίαιη και προκλητική συμπεριφορά εναντίον των μελών της Συντονιστικής Επιτροπής Οικολογικών και Φιλοζωικών Οργανώσεων, που διαμαρτύρονταν έξω από το τσίρκο στην περιοχή της Ν. Ευκαρπίας.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της διαμαρτυρίας μας (4.12.01) με πανό και πικέτες μπροστά στην είσοδο του τσίρκο και ενώ είχε ανακληθεί ως παράνομη η άδεια λειτουργίας του, ο υπεύθυνος του τσίρκο επιτέθηκε εναντίον του Μιχάλη Τρεμόπουλου, ο οποίος βρισκόταν ήδη μέσα στο αυτοκίνητό του και τραβώντας τον βίαια έξω από αυτό, του έσκισε το μπουφάν, τον έβρισε και τον απείλησε.

Μάρτυρες υπεράσπισης κατέθεσαν η Μαριάννα Χατζημανώλη, ο Γιώργος Τσιάτσιαρης και η Κλωνάρα Τελίδου, που συμμετείχαν στη διαμαρτυρία. Δικηγόρος ήταν ο Λεωνίδας Σπυρόπουλος.

Η Επιτροπή ελπίζει ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας αλλά και όσοι άλλοι συνεχίζουν να κερδοσκοπούν σε βάρος της άγριας ζωής, θα το σκεφτούν καλά την επόμενη φορά πριν καταλήξουν σε τραμπουκισμούς εναντίον όσων αγωνίζονται για τσίρκο χωρίς ζώα.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top