Συμπαράσταση στον Δημήτρη Κούνδουρο

030208_032.jpgOι Οικολόγοι Πράσινοι δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας στο Δημήτρη Κούνδουρο, πρόεδρο του Περιβαλλοντικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου Περιστερίου, ο οποίος έχει μηνυθεί από τον κ Κοναξή, δικηγόρο του Μητροπολιτικού Ναού «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» Λαμίας. Ο Μητροπολιτικός Ναός της Λαμίας διεκδικεί 7.500 στρέμματα στο Ποικίλο Όρος, πολλά από τα οποία βρίσκονται εντός των ορίων των Δήμων Περιστερίου και Πετρούπολης.

Ο Δημήτρης Κούνδουρος, ως εκπρόσωπος των φορέων, που διοργάνωσαν τον Ιούνιο 2006 Ημερίδα για το Ποικίλο Όρος, το μόνο που έκανε ήταν να αναφέρει ορισμένα στοιχεία για τον κ. Κοναξή, τα οποία είχε αντλήσει από επερώτηση βουλευτών στη Βουλή

Εκτιμάμε ότι η μήνυση, που εκδικάζεται στις 4 Φεβρουαρίου, δεν στρέφεται αποκλειστικά στο πρόσωπό του, αλλά εναντίον των κατοίκων της Δυτικής Αθήνας αλλά και ολόκληρου του περιβαλλοντικού κινήματος, που αγωνίζεται για την υπεράσπιση των ελεύθερων χώρων και της ποιότητας ζωής των κατοίκων του λεκανοπεδίου.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι ζητάμε την απαλλαγή του Δημήτρη Κούνδουρου από τις κατηγορίες και είμαστε σίγουροι ότι τα Κινήματα των Πολιτών θα αντισταθούν μαζικά σε κάθε προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσης των ανθρώπων που αγωνίζονται για το περιβάλλον.

Η Εκτελεστική Γραμματεία
των Οικολόγων Πράσινων

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top