Στο 2% οι Οικολόγοι Πράσινοι

Πανελλαδική δημοσκόπηση της Metron Analysis που διενεργήθηκε για λογαριασμό του ΑΝΤ1 και την περίοδο από 4-7 Ιανουαρίου, στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή στα έγκυρα, φέρνει τη Νέα Δημοκρατία να συγκεντρώνει 35,7%,το ΠΑΣΟΚ 34,1%, το ΚΚΕ 10,9%, ο ΣΥΡΙΖΑ 10,3%, το ΛΑ.Ο.Σ. 5,1%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 2% και “άλλο κόμμα” 2%.

Χωρίς την αναγωγή στην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία λαμβάνει 27,6%, το ΠΑΣΟΚ 26,3%, το ΚΚΕ 8,4%, ο ΣΥΡΙΖΑ 7,9%, ο ΛΑ.Ο.Σ. 3,9%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 1,6%, “άλλο κόμμα” δηλώνει το 1,5%, άκυρο – λευκό 7,8%, δεν θα ψήφιζαν 3,9%, δεν έχουν αποφασίσει 5,8%, δεν απάντησαν 5,3%.

Επίσης, το 76% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι η υπόθεση Ζαχόπουλου πρόκειται για σκάνδαλο με ευρύτερες διαστάσεις και το 81% ότι έχει και πολιτικές προεκτάσεις. Τέλος, το 48% θεωρεί ότι δεν υπάρχει προσωπική εμπλοκή του πρωθυπουργού και του στενού του περιβάλλοντος. Αντίθετη άποψη έχει το 39%, ενώ δεν απάντησε το 13% των ερωτηθέντων.

Πηγή ΑΠΕ 8.1./2008

2 σκέψεις για το “Στο 2% οι Οικολόγοι Πράσινοι”

  1. Χαιρομαι…
    Με την ευκαιρία ..Μιας και τεθηκε το θεμα του Αβατου του Αγιου ορους
    με την γνωστη ενεργεια των γυναικών μελών του Συριζα …θα ηθελα να ρωτησω
    Ποιά ειναι η θεση του κομματος των Ο- Π γιαυτό το απο καθε αποψη -(Συνταγματική, ισοτητας των Φύλων , ευρωπαικές συνθηκες .) ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ καθεστώς του Αβατου…
    Η θα κανουμε την παπια , θα το καταπιουμε ή ακομα χειροτερα θα καταγγελουμε τις φεμινιστριες -μελη του Σύριζα , ως ”τζαμπα -μαγκες ” μπας και χαθει καμμια συντηρητική ψηφος κανενος θεούσου … ;

  2. Το άβατο είναι ρατσισμός γι’ αυτούς που θέλουν να πιστεύουν ότι ο Χριστός ήταν μισογύνης. Προσωπικά πιστεύω το αντίθετο.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top