ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2006

Κυκλοφορεί και φέτος, για 20η χρονιά, το Οικολογικό Ημερολόγιο του 2006. Πρόκειται για έναν ετήσιο θεσμό του οικολογικού κινήματος της χώρας μας, που συντροφεύει την καθημερινότητα κάθε ευαίσθητου πολίτη.

Οικολογικό Ημερολόγιο 2005Μέσα στις 288 καλαίσθητες σελίδες του (12Χ16,5 εκ) μπορεί κανείς να βρει – εκτός από τις κλασσικές πληροφορίες ενός ημερολογίου – και τις επετείους με οικολογικό, ειρηνιστικό και εναλλακτικό κοινωνικό-πολιτικό περιεχόμενο, το ημερολόγιο της γυναικείας περιόδου, χρήσιμες προτάσεις για τα οικολογικά και περιβαλλοντικά βιβλία που έχουν εκδοθεί, τα καταστήματα υγιεινής διατροφής στην Ελλάδα κ.α.

Φέτος τα περιεχόμενά του – εκτός από τη γενική οικολογική προβληματική – εστιάζουν με 60 τεκμηριωμένα κείμενα, στην οικολογική θεωρία και φιλοσοφία, που μπορούν να αξιοποιηθούν από αυτούς που αγωνίζονται να βελτιώσουν τη ζωή εδώ και τώρα.

Το Οικολογικό Ημερολόγιο κυκλοφορεί σε 3.500 αντίτυπα και διατίθεται στα βιβλιοπωλεία Αθήνας, Θεσσαλονίκης αλλά και άλλων πόλεων, στα καταστήματα υγιεινής διατροφής καθώς και μέσα από το δίκτυο των οικολογικών και περιβαλλοντικών οργανώσεων.
Παρόλο που φέτος το κόστος της έκδοσης είναι μεγαλύτερο, η τιμή του παραμένει ίδια με την περσινή και την προπέρσινη, στα 5 Ευρώ!

Θα θέλαμε λοιπόν τη συνεργασία σας στην προσπάθεια, με τη μορφή πώλησης του ημερολογίου στα μέλη σας ή σε άλλους. Στις οικολογικές ομάδες θα πωλείται 3,5 ευρώ, με την πρόβλεψη να κρατήσουν 1,5 ευρώ για τις ανάγκες της δράσης τους.

Σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε πόσα αντίτυπα και σε ποια διεύθυνση να στείλουμε τα ημερολόγια. Η εξόφληση γίνεται μετά και εφόσον γίνει η πώληση. Η κατάθεση των χρημάτων γίνεται στην Αγροτική Τράπεζα στον αριθμό λογαριασμού 073 01 01372726 (Ελεονώρα Ζώτου – Μιχάλης Τρεμόπουλος). Ο αριθμός είναι γραμμένος μέσα στο ημερολόγιο.

Περιμένουμε απάντησή σας.
Παραγγελίες στο e-mail μας, που είναι: ecology-trem@nath.gr ή στα τηλέφωνα 2310 409770, 2310 421196, 6976 448442

Scroll to Top